3
Ontvang uw digitale bevestiging
2
Upload uw logo
1
Personaliseer uw product

Ontdek de kunst van personalisatie bij XXLGifts!

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van wijnglazen, perfect voor promoties, cadeaus, of speciale gelegenheden. Kies uw eigen design of laat ons u helpen een uniek ontwerp te creëren dat zeker indruk zal maken op elke gelegenheid!

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN


Met een voorliefde voor alles wat onze wereld mooier maakt zijn we in 2010 begonnen met het delen van onze passie. Het bedenken en maken van unieke ontwerpen voor de meest uiteenlopende branches, zoals premiums voor Jameson, America Today en Coolblue.

We zijn naar het oosten van Nederland afgereisd om hier ons opstartende bedrijf op te zetten. Met een productielocatie in Nederland en een energiek team maken we sinds dag 1 kwalitatieve producten op maat.

Wat voor u bijzonder is, is zeker net zo bijzonder voor ons. Met die kernwaarde gaan onze ontwerpers direct aan de slag. Uw idee wordt een schets, die aan de start staat van een technische tekening en digitale impressie van het eindresultaat. Wij vertalen graag uw idee naar een unieke oplossing. Om vervolgens met eerlijk advies en een realistische planning over te kunnen gaan tot een keuze in materialen, afwerking en logistiek.

Beheersing vanaf de bron is altijd ons streven geweest. Zo weten we zeker dat onze glazen die we produceren van goede kwaliteit en komaf zijn. Met certificaten en (on)aangekondigde bezoeken op locatie staan wij achter onze leveringen.

Wij leveren allerlei soorten glazen en porselein van Europese kwaliteit. Bedrukt in een breed scala aan kleuren voor u. Dit wordt met alle zorgvuldigheid met de hand voor u gedaan. Zo zijn ook bedrukkingen aan de binnenkant, onderop of tot op de rand een mogelijkheid. Graag gaan wij een stapje verder voor u, daag ons uit!

Wilt u graag een beeld krijgen van hoe de glazen worden bedrukt? Kijk dan onderstaande video en kom er meer over te weten.Bezoekadres:
De nieuwe haven 25
7772 BC Hardenberg
The Netherlands

Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux. Hoe kunnen we u van dienst zijn?